Bichon Havanais Hvalpe

Bichon Havanais hvalpe er født d.25/8 15. Her de nyfødte hvalpe.

Hos Canino De Seda bor alle vores Bichon Havanais hunde sammen med os.
Vores hunde er en del af familien selvom vi har et professionelt stueopdræt. Hvalpene vil være præget og vant til de lyde og dagligdags aktiviteter der er hos en almindelig familie.


Hvalpene vil dagligt have kontakt med børn og med husets andre hunde. De vil blive badet, børstet, få nappet hår ud af ørene, og alt hvad der ellers hører med til god pleje af en Bichon Havanais.

‘Lulu’ Canino De Seda: ‘Dejligt at putte med sine hvalpe’
 

 

Når de bliver gamle nok, kommer de ud og lege i vores have. De vil også have prøvet at gå lidt i snor og køre bil, sådan at det ikke er helt fremmed for dem, når de skal hjem til deres nye familier.

Når hvalpene er ca. 2-4 uger kan du komme og besøge dem. Når hvalpene er 7 uger, beslutter vi i fællesskab hvilken hvalp der passer bedst til jeres behov og ønsker. Vi lægger stor vægt på at kemien mellem hvalp og den nye familie stemmer så godt overens som muligt.

 Når hvalpen er 8-10 uger kan den hentes. Hvalpen får et lille tæppe med som lugter af dens mor og søskende, det er dejligt, når hvalpen kommer til at savne sin mor og søskende. 

I vil få en pose hvalpefoder med som den er vant til at spise, hvis man brat skifter foder vil hvalpen få maveproblemer.
I får et halsbånd samt en snor med, der er mulighed for at bestille børste, karte og kam osv. hos os.

Alle hvalpe er stambogsførte hos DKK og chippet. Hvalpene vil desuden have fået ormekure, fået de første vacciner og være sundhedstjekket med sundhedsbog fra Herfølge Dyreklinik, inden du kan få den med hjem.

Inden i beslutter om i vil være familie for en Bichon Havanais hvalp, er det vigtigt at vide at denne race kræver en del pelspleje. (Læs under pelspleje)
Som voksen skal den børstes grundigt en til to gange om ugen. Hvis den vaskes ca. hver 10-14 dag er det lettere at holde pelsen fri for knuder.

Når den er ca. 7-10 måneder begynder unghunden at skifte til voksenpels. Denne periode strækker sig over en del måneder, der er det vigtigt at man børster dagligt eller mindst hver anden dag for at pelsen ikke skal knudre helt til. Vi råder alle familier der vælger at købe hvalp her, at de fra starten vender hvalpen til at blive børstet dagligt, ikke fordi den trænger til det, men fordi det er dejligt at have en hund der er vant til at blive ordnet og nyder det, især når pelsskiftet begynder.

Vi er konsulenter på hunden hele hundens levetid hvis i ønsker det.
Vi tilbyder et pelskursus når Havaneser er ca. 5-7 måneder gammel. Vi ønsker at i er godt forberedte til pelsskiftet, som er en lidt pels krævende periode. Vi råder alle vores Bichon Havanais hvalpe familier til at benytte sig af det.

 Vigtig information:

 “Hvorfor er en stambog vigtig?”

Dansk Kennel Klub hunde og børn.

Se filmen, den første tid med hvalpen.

“Skal du have hund”, er en gratis video som Dansk Kennel Klub har lavet, som vi anbefaler se. Der er også andre videoer som er meget lærerige at se: Filmen fra DKK

Vi er medlem af Canis Minor (Klubben for små selskabshunde) og Dansk Kennel Klub.